Jatkoa korttiaskarteluille. Tässä pari synttärikorttia. Näistä ensimmäinen meni pienelle tytölle. Se on yksi onnistuneimmista korteista. Yleensä teen varsin yksinkertaisia kortteja enkä osaa lisätä mitään kivaa tilpehööriä. Tässä kuitenkin sommittelu ja kortin täyttö onnistuivat paremmin kuin yleensä ja olen lopputulokseen tyytyväinen.

Kortissa on puusydämiä, valmiita rusetteja, Tildan kirjaimet, kakkupaperia, nauhaa ja lumisadepaperia. Pohjana on valmis korttipohja (taisi olla helmiäiskartonkia) ja reunukset on nauhalla tehty.

P1060926-normal.jpg

Toinen kortti meni enolle synttärionnitteluksi. Tällainen korttimalli onkin täällä blogissani aiemminkin käytetty, mutta hyvää on joskus kiva toistaa. Valmiille korttipohjalle on lisätty paperi (ostin Tiimarista valmiin setin erilaisia ja eri kokoisia papereita), reunoihin paksumpaa kartonkia (oli samassa setissä papereiden kanssa) ja päälle 3D-tarroilla kiiltokuva.

P1060928-normal.jpg

Alla oleva kortti meni sekin synttärisankarille. Pohjana oranssi kartonki, päälle läpinäkyvä keltainen kuitupaperi. Siihen vielä oranssi kuviokartonki ja 3D-tarra. Onnitteluteksti on liimattu kuitupaperille, joka on 3D-tarroilla kortissa. Mä kun en osaa piirtää, niin teen aina kaiken valmiina. Käsialakin on sen verran mitä sattuu, että harvoin edes kirjoitan onnittelutekstejä kanteen. Sen sijaan käytän valmiita tarroja.

P1070029-normal.jpg