Kaveri väitteli viime keväänä tohtoriksi ja askartelin hänelle kortin. Hämmästyksekseni selvisi, että missään ei myydä tohtorinhattuja eikä oikein muitakaan sellaiseksi soveltuvia hattuja, ei leimoina, ei tarroina eikä muinakaan askarteluun sopivina. Päätin, että en osaa leikata nättiä hattua, joten tein jotain muuta.

IMG_0682.jpg

Kortissa on käytetty kuohuviinipullo-ääriviivatarraa, jonka liimasin kullanväriselle helmiäispaperille. Tulos oli yllättävän toimiva. Pullo on kohotarroilla kiinnitetty, mutta kukat ovat vielä ylempänä, joten kolmiulotteista vaikutusta on kortissa mukavasti.

Toinen onnittelukortti on rouheampi, sillä se meni lätkäfanille miehelleni, joka sai yllätyslahjaksi matkan Bostoniin lempijoukkueensa NHL-otteluun.

IMG_0028.jpg

Vihaan piirtämistä, sillä en osaa sitä. Tässä kortissa on epätoivoinen piirtämisyritys logoksi. Se sai kelvata. Värit ovat aika mukavat sinänsä ja mailaan sain kaverilta idean. Ihan tavallinen koristenauha on kierretty lavan ympäri ja se toimittaa varsin hyvin erkkarin virkaa.