Pitkään suunnittelin blogia ja tässä se on. Laittelen tähän nyt kuvia tekeleistä, joita on tullut viime syksyn ja alkaneen vuoden aikana tehtyä. Enemmänkin olen tehnyt, mutta en ole läheskään kaikista ottanut kuvia. Kaikki tekeleet ovat menneet lahjoiksi. Syynä ihan jo se, että pienten vaatteita on mukavampi tehdä kuin aikuisten. Mutta jospa sitä itselleenkin saisi kevään mittaan tehtyä jotakin. Kattellaan.

Tässä kuvia valmiista:

Pahoittelut hippasen tärähtäneestä kuvasta. Lanka on Sirdar Snuggly Baby bamboota, aivan ihanaa tehdä! Ohjekin oli jopa tälle langalle. Moda 1/2008, malli 53. Koko taisi olla 62/68.

Ensimmäiset palmikot tuli väkerrettyä syksyn aikana. Ensin tein housut ja pitihän sitten kaveriksi saada myös nuttu. Palmikot yllättivät helppoudellaan!

Lanka on Novitan Woolia. Napit on Veicosta. Ostin ne Tampereen käsityömessuilla käydessäni. Kiitos! Mallit ovat Novitan Muksuextrasta (2008), mallinrot 15 ja 16. Olen Muksuextran ohjeilla tehnyt tosi monia vaatteita. Niistä vaan suurimmaksi osaksi ei ole tullut otettua kuvia.